Siirry suoraan sisältöön

HOTELLI ACKAS TOIJALA

Hotelli Ackas Toijala

Hotelli Ackas Toijala ja Hostel Vekotin

Siinä missä Ellilän Kievari sijaitsee hiukan kauempana keskustasta, on hotelli vain 300 m:n päässä rautatieasemasta. Huoneet ovat perustasoa. Niistä löytyvät muun muassa taulu-tv, vedenkeitin, jääkaappi, kylpyhuone ja tietenkin WLAN -verkko. Lisäksi tarjolla on välipala-, juoma- sekä ilmainen kahvi -automaatti, jossa on tarjolla myös tee ja kaakao. Aamiaisen voi käydä syömässä lähellä sijaitsevassa kahvilassa ja ravintoloita on myös hotellin välittömässä läheisyydessä. Sauna löytyy noin 2 kilometrin päässä olevasta Hostel Vekottimen tiloista ja siellä on myös tarjolla uima-allas. Myös täällä huoneet ovat viihtyisiä ja hostelin tapaan suihkutilat wc:t ovat käytävällä yhteisissä tiloissa. Näihin molempiin paikkoihin sisäänkirjautuminen onnistuu myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Vekotin vuokraa tiloja myös kokouksiin sekä tapahtumiin.

Hotelli Ackas Toijala on hotelli, mutta hyvä ja kodikas vaihtoehto sille sekä hostelille on Villi Ullakko. Tämä on bed & breakfast -tyyppinen paikka Toijalan Pätsinniemessä, vanhalla asuinalueella. Täydellisenä houkuttimena on muun muassa puusauna.

Villi Ullakko, yövy kuin kotonasi

Siinä, missä hotelli ei tarjonnut aamiaista, niin Villi Ullakko sen tarjoaa. Tämä on pieni, mutta todella persoonallinen majoituspaikka, jota todella ei kannata unohtaa. Tarjolla on neljä yksilöllistä huonetta sekä viihtyisän keittiön lisäksi myös olohuone. Siellä voi viipyä joko yhden yön verran tai jopa vähän kauemminkin.

Pieni irtiotto arjesta on nautinto, kun vielä tiedossa on saunomista puusaunassa. Palveluun kuuluu myös langaton internetyhteys, joten täällä ovat myös yhteydet kunnossa. Tämä paikka, jos mikä sopi hyvin ekomatkailuun. Kaunis, iso talo on muuttunut kiviveistämöstä majataloksi ja kun tilaa on paljon, sen voi hyödyntää matkailijoiden käyttöön. Majoituspaikka on todellinen vaihtoehto hotellille.

Hotelli Ackas Toijala
Hotelli Ackas Toijala

Muut majoituspaikat

Mainitsimmekin jo ravintoloiden yhteydessä Viialan seurahuoneen, jolla on ravintolan lisäksi majoitustilaa. Täältä löytyvät myös aamiaishuone sekä sauna lämpiää, jos haluaa nauttia sen lämmöstä. Huoneiden varustukseen kuuluvat suihkun lisäksi tv, hiustenkuivan sekä tietenkin pyyhkeet ja petivaatteet. Pubin puolella voi käydä pelaamassa biljardia ajankuluksi. Myös musiikkia on tarjolla, joten tämän hotellin kattaus on erinomainen.

Jos haluaa vierailla alueella omalla matkailuautolla tai -vaunulla on mainio vaihtoehto Savikoski Caravan. Se on auki ympäri vuoden sekä alueen lähellä on myös hyvät lenkki- ja patikointimaastot eivätkä Toijalan ravintolat ole kaukana. Täältä löytyy myös frisbee golf -rata. Rantasaunan sekä uimarannan lisäksi on viihtyisä ravintola, saluuna sekä pub. Lapsia on myös muistettu, joten paikalta löytyy leikkikentän lisäksi myös leikkihuone.

Hotelli Ackas Toijala vai Ellilän kievari

Hotelli Ackas Toijala on sijainnillisesti todella loistavassa paikassa ja vaikka Toijala on laajentunut vuosien mittaan, kaikki palvelut löytyvät käden ulottuvilta. Mutta myös hiukan sivummalta on mahdollisuus löytää majoituspalveluja ja kaikki ovat hyödynnettävissä kuten edeltä on voinut lukea. Tarjontana on siis hyviä ravintoloita sekä majoituspaikkoja, mutta meillä on vielä yksi ikään kuin takataskussa. Se on upeassa maalaismiljöössä ja käsittää sekä ravintola- että majoituspalveluja. Tällä paikalla onkin jo reilun 30 vuoden kokemus asiakkaiden palvelusta.

Viimeisenä on siis esittelyssä Ellilän Kievari. Tämä perheravintola antaa upeat puitteen erilaisille tapahtumille kuten häille tai kokouksille. Asiakkaille on jonkin verran majoitustilaa, baari sekä ravintola. Näiden lisäksi on myös oleskelutila ja puutarha sekä Wi-Fi. Kotimaisia raaka-aineita suositaan ruoassa, joten varmasti on ravinnoksi parasta mahdollista ruokaa. Toijalan asemalta on matkaa 3,5 kilometriä, joten matka on vielä aivan sopiva. Maaseudun rauhasta voi nauttia täysin siemauksin.