Kurkelanhovi Toijalassa

  • admin 

intval

Kurkelanhovi sijaitsee Toijalan kunnassa ja sen palveluihin kuuluu tarjota tuettua palveluasumista sekä vanhuksille, mielenterveys-kuin myös päihdekuntoutujille. Palvelukodissa on yhteensä 24 asukaspaikkaa, sekä yksi intervallipaikka.

Henkilökuntana on asiansa osaavia ja ammattitaitoisia terveydenhoitolan henkilöitä, jotka ovat paikalla joka ikinen päivä kello 7.00-22.00.

Paikka on perustettu jo vuonna 2001 ja sillä onkin ollut selkeä tilaus, sillä hoivakodin paikat ovat olleet täynnä siitä asti. Nykyisin toiminnasta vastaava Coronaria on ottanut ohjat käsiinsä vuonna 2010.

Hoivapaikkaa itselle tai läheiselle Kurkelanhoviin voi hakea Akaan kaupungin vanhustyön kautta.

Palveluihin tässä laadukkaassa hoivakodissa kuuluvat esimerkiksi erilaiset kotiin tuotavat palvelut, päivä-ja työtoiminta, henkilökohtaisen avun palvelu, sekä muut monet arkea helpottavat asumispalvelut.

Coronia, joka omistaa Kurkelanhovin on täysin suomalaisella omistuspohjalla oleva terveys-ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Coronialla työskentelee yli 1500 ammattilaista, jotka kaikki ovat mukana edistämässä terveyspalveluja kaikkialla Suomessa.

Coronialla onkin mottona osuvasti, Toiminnallisuus, Yhteisöllisyys sekä Turvallisuus ja näiden kolmen peruspilarin varaan toimintaa onkin ollut hyvä rakentaa.

Toiminallisuudella Coronia onkin halunnut varmistaa että asukkaiden arki on sekä onnelista että aktiivista.

Yhteisöllisyys taas halutaan toteuttaa yhteenkuuluvuuden tunteena, esimerkiksi yhdessä tekemisenä ja aitona läsnäolona.

Turvallisuus halutaan taata asukkaille niin, että oma asuinpaikka koetaan turvalliseksi ja kodinomaiseksi.