Siirry suoraan sisältöön

Miten Toijalassa voi viettää aikaa

  • Ville 

Miten Toijalassa voi viettää aikaa

Toijala on todella mukava paikka suomessa. Tietysti, tänä päivänä Toijala kuuluu Akaan kuntaan. Mutta me aidot ja vanhat Toijalasta kotoisin olevat ihmiset tiedämme ja muistamme, mitä kaikkea mukavaa olemme tehneet Toijalassa vuosien aikana. Toijala on kautta aikojen ollut sydämissämme, sitä ei kukaan voi meiltä viedä koskaan pois.

Niin, tämän artikkelin idea oli kirjoittaa siitä, mitä mukavaa Toijalassa voi tehdä vapaa aikana. Tarkemmin sanottuna, mitä mukavaa sitä voikaan keksiä ja miten voi viettää aikaa. Toijalassa on hyvät puitteet käydä lenkillä. Käyn itse niin kävely- kuin sitten juoksulenkeillä monta kertaa viikossa. Tarkemmin sanottuna lenkkejä taitaa tulla tehtyä yli 6 joka viikko. Yritän pitää sunnuntaisin aina vapaapäivän urheilemisesta ja lenkkeilystä. Sunnuntaisin minä yleensä katson jotain mukavaa TV-sarjaa joka pyörii tai sitten käyn Toijalan r-kioskilla vuokraamassa elokuvan. Uusia elokuvia on viime aikoina tullut todella monia.

Yksi ehkä suurimmista harrastuksista Toijalassa on ilman muuta jalkapallo. Jalkapalloa pelataan Toijalassa todella paljon. Toinen suuri harrastus Toijalassa on totta kai jääkiekko. Jääkiekko on varsinainen kansan peli. Tällä hetkellä suomi pelaa lätkää mm-kisoissa, se kiinnostaa kyllä joka jätkää, näin Popedan sanoja lainaten. Toivottavasti Suomi pärjää kisoissa jälleen kerran. Viimeksi tuli todella paljon menestystä aivan äskettäin. Lähemmin sanottuna vuonna 2011, jolloin Suomi otti mm-kultaa. Voi niitä aikoja, en kyllä ikinä tule unohtamaan sitä päivää. Oli yksi onnellisimmista päivistä. En ole varmasti ainoa suomalainen joka tulee muistamaan tämän tapahtuman, muistamme varmaan kaikki suomalaiset tämän 2011 vuoden mm-kisa tapahtuman. Parasta kisoissa oli ilman muuta se, että finaalissa kaatui rakas naapuri Ruotsi!