Siirry suoraan sisältöön

Toijalan kino

  • Ville 
Toijalan kino on pieni ja tunnelmallinen.

Toijalan kino sijaitsee Akaan kaupungissa. Akaa tunnettiin ennen kuntien yhdistymistä nimellä Toijala ja elokuvateatteri kantaa edelleen vanhan paikkakunnan nimeä. Vaikka Akaa on suhteellisen pieni paikkakunta ja elokuvateatteri myös pieni, on se silti ajan hermoilla laitteistojen ja elokuvavalikoiman puolesta. Pieni elokuvateatteri ja sympaattinen vanha rakennus, joka on rakennettu vuonna 1939, tarjoavat erilaisen elokuvaelämyksen verrattuna suuriin elokuvasaleihin isoilla paikkakunnilla.

Toijalan kino ja sen palvelut

Toijalan kinossa sinulla on mahdollisuus katsoa elokuvia 2D:nä sekä myös 3D:nä. Elokuvanäytöksiä on tarjolla viikon jokaisena päivänä. Valikoimaan kuuluu useita eri elokuvia ja jokaisen ikäiselle katsojalle löytyy sopiva elokuva. Ensi-iltoja tulee tarjolle säännöllisesti. Elokuvateatterissa voit maksaa myös työpaikkojen liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Elokuvateatterista voi ostaa elokuvan ajaksi juomaa, popcornia ja karkkeja.

Jos valikoimasta ei löydy sinua kiinnostavaa elokuvaa, palvelee sinua myös Toijalan keilahalli. Keilahalli on avoinna hyvin. Keilahalli palvelee sinua monipuolisesti ja keilaratojen lisäksi tarjolla on biljardia, ajosimulaattoreita ja Play Station 5 -konsoli. Keilahallin yhteydessä on baari ja ravintola. Kokoustiloja on myös vuokrattavissa. Keilahallilla on myös sauna.

Mukavaa ajanviettoa aamusta iltaan

Kenties, et osaa valita kummassa aikasi viettäisit? Toijalan keilahalli avaa ovensa jo päivällä, joten päivän voi aloittaa keilaamalla tai pelaamalla. Keilahallin ravintolassa onnistuu ruokailu. Ruokailun jälkeen päivää voi jatkaa katsellen elokuvaa Toijalan elokuvateatterilla. Keilahalli ja elokuvateatteri sijaitsevat toisistaan vajaan kilometrin matkan päässä, joten siirtyminen on nopeaa ja sujuvaa.